Politika Privatnosti

Korištenjem Vitastiq internetskih stranica korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže s Izjavom o privatnosti i povjerljivosti podataka (dalje u tekstu: Izjava o privatnosti) kao i s uvjetima korištenja Vitastiq internetskih stranica. The Users which do not accept these terms and conditions in full, should leave the Vitastiq website immediately and refrain from using it again.

 

REGISTAR OSOBNIH PODATAKA KOJI SE PRIKUPLJAJU, OBRAĐUJU I POHRANJUJU U DRUŠTVU VITASTIQ
Oznaka: ROP 01; Revizija: 01-02/2018

Dana 25. svibnja 2018. krenula je obvezna primjena odredbi Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679. Kako bi bili u mogućnosti informirati naše korisnike i pozivati na događanja VITASTIQ d.o.o., potrebna nam je suglasnost naših korisnika.

Izjava o privatnosti

Sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (Uredba), Vitastiq d.o.o. vas obavještava da će podaci koje navedete biti registrirani u našoj bazi podataka te će se obrađivati ručno i automatizirano sukladno Uredbi te nacionalnom zakonodavstvu koje definira provedbu uredbe o zaštiti podataka.

Nositelj podataka je VITASTIQ d.o.o. u Hrvatskoj sa sjedištem u Zagrebu, Ul.grada Vukovara 271, te podatke koriste svi njeni zaposlenici.

Korisnik ima pravo u svakom trenutku povući svoju privolu pisanim putem na gdpr@vitastiq.com ili zatražiti više informacija o svojim osobnim podacima.

Bez vaše suglasnosti nećete više biti u mogućnosti primati informacije ni novosti od VITASTIQ d.o.o., niti koristiti Vitastiq internetske stranice ni Vitastiq mobilnu aplikaciju. Štoviše, vaš korisnički račun na Vitastiq mobilnoj aplikaciji i portalu My.Vitastiq.com bit će izbrisan bez mogućnosti oporavka.

Da biste provjerili svoju privolu, molimo posjetite svoj Vitastiq korisnički račun na portalu My.Vitastiq.com.

Pregledajte Registar osobnih podataka koji se prikupljaju, obrađuju i pohranjuju u društvu Vitastiq (zbirka) na linku:

Registar osobnih podataka

Politika o zaštiti osobnih podataka

U tvrtki Vitastiq d.o.o. (Voditelj obrade podataka) i našim povezanim društvima (Imago reklamna agencija d.o.o.) znamo koliko je privatnost važna našim korisnicima i nastojimo biti jasni u vezi s time kako prikupljamo, otkrivamo, prenosimo i pohranjujemo vaše osobne podatke.
Ova Politika o zaštiti osobnih podataka primjenjuje se na bilo koji Vitastiq uređaj, web-stranicu, platforme korisničke službe ili druge mrežne aplikacije koje se odnose na zaštitu osobnih podataka ili povezuje s njima (zajedno: naše „Usluge”). Ova se Pravila privatnosti primjenjuju na sve korisnike Vitastiq uređaja, aplikacije, web-shopa, web stranice, naših stranica na društvenim mrežama.
U nastavku je naveden sažetak ključnih poruka i informacija sadržanih u našim pravilima privatnosti.

Podaci koje prikupljamo

Prikupljamo razne vrste podataka u vezi s Uslugama, uključujući:

• podatke koje nam izravno dajete radi korištenja naših proizvoda i Usluga (ime, prezime, adresa, e-mail; broj telefona)
• podatke koje prikupljamo o vašem korištenju naših Usluga i
• vaša očitanja putem kupljenih uređaja (podaci se anonimiziraju kroz baze podataka i koriste isključivo u svrhu unapređenja proizvoda)
Možemo zatražiti i zaseban pristanak za prikupljanje podataka ili vas zasebno obavijestiti o tome kako prikupljamo vaše osobne podatke na način koji je opisan u ovoj Politici i kako je propisano za određene osobne usluge.

Korištenje i dijeljenje podataka

Podatke koje prikupimo koristimo, između ostalog, da bismo:

• pružili Usluge koje zatražite
• unaprijedili naše Usluge
• shvatili način na koji koristite Usluge kako bismo mogli poboljšati vaše korisničko iskustvo
• saznali više o našim klijentima da bismo vam mogli ponuditi najrelevantniju komunikaciju, usluge i korisničko iskustvo; i
• poslali prilagođeni sadržaj i oglašavanje uz zasebni pristanak, ako je to potrebno.

Vaše podatke možemo podijeliti s:

• povezanim društvima – tvrtkama povezanim s tvrtkom Vitastiq d.o.o., zajedničkim vlasništvom ili upravljanjem
• poslovnim partnerima – pouzdane tvrtke koje mogu pružiti podatke o proizvodima i uslugama koje bi vam se mogle svidjeti, a za koje ste naveli zasebni pristanak.
• davateljima usluga – tvrtkama koje pružaju usluge u korist ili u ime tvrtke Vitastiq (primjerice naš partner za dostavu kupljenih uređaja)
• tijelima izvršne vlasti – kad smo na to obvezni ili da bismo zaštitili Vitastiq i njegove korisnike.

Dodatni podaci o određenim proizvodima i uslugama

Dok se ova Pravila privatnosti primjenjuju na sve naše Usluge, na upit ćemo vam pružiti i određene posebne dodatke u vezi s privatnošću koji sadrže dodatne informacije o našim postupcima u vezi s određenim Uslugama, ako je to potrebno. Ti se dodaci primjenjuju na vaše korištenje Usluga koje obuhvaćaju, a definirani su općim uvjetima poslovanja, internim dokumentima i aktima Vitastiq d.o.o.

Kontakt

Vitastiq d.o.o.; Ul.grada Vukovara 271, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska
E-pošta: Obratite se na gdpr@vitastiq.com.

GLOBALNA PRAVILA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA TVRTKE VITASTIQ

U tvrtki Vitastiq d.o.o. (Voditelj obrade podataka za EU) i našim povezanim društvima (Imago reklamna agencija d.o.o.) znamo koliko je privatnost važna našim korisnicima i nastojimo biti jasni u vezi s time kako prikupljamo, otkrivamo, prenosimo i pohranjujemo vaše osobne podatke.

Ova Politika o zaštiti osobnih podataka objašnjava naše postupanje s podacima i primjenjuje se na sve Vitastiq uređaje, web-mjesta, platforme korisničke službe ili druge mrežne aplikacije koje se odnose na naše uređaje i usluge (zajedno: naše „Usluge”).

Politika o zaštiti osobnih podataka primjenjuje se na sve korisnike naših uređaja; aplikacije; web-shopa; posjetitelje naših web-stranica; profila i računa na društvenim mrežama.

Pružit ćemo vam i određene posebne dodatke u vezi s privatnošću koji sadrže dodatne informacije o našim postupcima u vezi s određenim Uslugama, ako je to potrebno. Ti se dodaci primjenjuju na vaše korištenje kupljenih uređaja i usluga.
Važno je da pažljivo pročitate ovu Politiku o zaštiti osobnih podataka i sva naša dodatna pravila jer se u tim dokumentima nalaze podaci o načinu obrade vaših osobnih podataka svaki put kad koristite naše uređaje i usluge.

Također je važno da često provjerite ažuriranja ove Politike. Ako ažuriramo Politiku i pravila o zaštiti osobnih podataka, unaprijed ćemo vas obavijestiti o promjenama koje smatramo važnima tako da postavimo obavijest ili vam pošaljemo e-poštu.

Najnovija verzija Politike o zaštiti osobnih podataka uvijek će biti dostupna na našoj web stranici. Možete provjeriti “datum stupanja na snagu” naveden pri vrhu dokumenta da biste vidjeli kad je Politika zadnji put ažurirana.

PODACI KOJE PRIKUPLJAMO

Podaci koje izravno dajete

Neke Usluge omogućuju vam da nam izravno date podatke.
Na primjer:

• Izrada korisničkog računa i profila kroz Vitastiq aplikaciju. U vezi s tim Uslugama zatražit ćemo od vas da date određene podatke o sebi da biste postavili račun ili profil. Unos adrese e-pošte pri izradi korisničkog računa je obvezan. Neobavezne mogućnosti su izrada višestrukih profila kroz koje nam dajete podatke, kao što su ime, godina rođenja, visina, težina.
• Ako od nas naručite proizvod ili plaćenu uslugu, od vas ćemo zatražiti ime, podatke za kontakt, adrese za dostavu i naplatu i podatke o kreditnoj kartici (kodirano) kako bismo obradili vašu narudžbu.
• Ako se obratite timu za korisničku podršku da biste razgovarali o proizvodu ili usluzi, poslali upit ili uložili žalbu, prikupit ćemo vaše podatke povezane s odgovarajućom uslugom ili proizvodom Vitastiqa. Takvi prikupljeni podaci obuhvaćat će vaše ime, a ovisno o vašem upitu može sadržavati i vašu kućnu adresu, telefonski broj, e-adresu i identifikator uređaja.

Podaci o vašem korištenju proizvoda i usluga

Osim podataka koje pružite, prikupit ćemo podatke o vašem korištenju naših Usluga putem softvera na vašem uređaju i drugim sredstvima. Prikupit ćemo sljedeće:

• Podatke o uređaju – na primjer model vašeg Vitastiqa, podaci o hardveru uređaja, IME, broj i drugi identifikatori, telefonski broj, serijski broj, prodajni kod, trenutačna verzija softvera, pozivni mobilni broj, kod mobilne mreže, MAC adrese, IP adresa, informacije o kolačićima, pikselima, verzije operativnog sustava i postavke uređaja koji koristite za pristupanje Uslugama.
• Podatke zapisa – dijagnostički, tehnički podaci, podaci o pogreškama i upotrebi, na primjer vrijeme i trajanje vašeg korištenja Usluge, očitanja razine vitamina u organizmu (očitanja se pohranjuju u anonimiziranim bazama)
• Podatke o lokaciji – lokacija korištenja uređaja, tj.lokacije prikupljenih očitanja
• Snimka glasa – ova opcija ne podrazumijeva snimanje vaših glasovnih naredbi, već samo omogućava aplikaciji pristup mikrofonu vašeg pametnog telefona ili tableta. Ova opicija potrebna je isključivo za korištenje Vitastiq 1 uređaja koji koristi audio kabel i potreban mu je pristup mikrofonu. Audio zapis ne postoji u smislu snimanja glasovne poruke, već se zapisuju korisnikova očitanja vitamina i minerala.

Podaci od izvora treće strane

Možemo primati podatke o vama iz javno i komercijalno dostupnih izvora (kako to dopušta zakon) koje možemo kombinirati s drugim informacijama koje primimo od vas ili o vama. Podatke o vama možemo primiti i od društvenih mreža treće strane kad se odlučite povezati s tim uslugama.

Drugi podaci koje prikupljamo

Možemo prikupiti i druge podatke o vama, vašem uređaju ili vašem korištenju usluga na načine koje vam opišemo na mjestu prikupljanja ili na drugi način uz vaš zasebni pristanak (prema potrebi).
Možete odabrati ne pružiti nam određene vrste podataka (npr. podatke koje zatražimo tijekom registracije Vitastiq računa), no to može utjecati na vašu mogućnost korištenja određenih Usluga. Pružit ćemo vam relevantne podatke u vrijeme prikupljanja kako bismo vam omogućili da donesete informiranu odluku.

Upotreba VAŠIH PODATAKA

Podatke koje prikupimo od vas upotrijebit ćemo u sljedeće svrhe:

• da bismo registrirali vas ili vaš uređaj za Uslugu
• da bismo pružili uslugu ili značajku koju zatražite
• da bismo pružili prilagođeni sadržaj i personalizirane usluge na temelju vaših prethodnih aktivnosti u našim Uslugama uz vaš zasebni pristanak (ako je potreban)
• za oglašavanje, primjerice prikazivanje prilagođenih reklama, sponzorirani sadržaj i slanje promotivnih komunikacija uz vaš zasebni pristanak (ako je potreban)
• za procjenu i analizu našeg tržišta, klijenata, proizvoda, reklamnih kampanja i usluga da bismo putem statističkih postupaka bolje razumjeli i više saznali o našim klijentima i ponudili im najrelevantniju komunikaciju, usluge i korisničko iskustvo
• da bismo saznali vaše mišljenje o našim proizvodima i uslugama i proveli ankete za klijente uz vaš zaseban pristanak (ako je potreban)
• da bismo shvatili način na koji ljudi koriste naše Usluge kako bismo ih mogli poboljšati i razviti nove proizvode i usluge
• da bismo pružili usluge održavanja i podrške za vaš uređaj
• da bismo olakšali pružanje softverskih ažuriranja
• da bismo provodili besplatna izvlačenja nagrada, nagradne igre ili promocije, kako dopušta zakon
• i na drugi način uz vaš zasebni pristanak.

Kada putem trećih strana obogaćujemo našu bazu podataka, jamčimo da postoji na zakonu utemeljen ugovor između nas i te treće strane kako bismo osigurali da su sve kombinacije podataka zakonito dobivene od vas. Ovisno o razlogu zbog kojeg kombiniramo podatke i zahtjevima mjerodavnog prava, na raspolaganje ćemo vam staviti posebne kontrole za takvu kombinaciju, na primjer u izbornicima postavki uređaja ili aplikacije ili posjetom naše web-stranice koja vam omogućuje da ostvarite svoja pojedinačna prava u okviru zakona za zaštitu podataka.

Možete izabrati želite li primati promotivne poruke od nas tako da se pretplatite, a ako se predomislite, tako da slijedite upute za otkazivanje pretplate navedene u poruci. Nadalje, možete mijenjati postavke za određene Usluge ili kad vas obavijestimo u zadnji tren odnosno posjetom relevantnim web-stranicama. Možete nam se i obratiti (gdpr@vitastiq.com) ako vam treba pomoć pri upravljanju odabirom.

Pravno uporište tvrtke Vitastiq d.o.o. za obradu osobnih podataka uključuje obradu koja je: nužna za izvršavanje ugovora između vas i tvrtke Vitastiqd.o.o. (kupnja našeg uređaja i korištenje aplikacije), nužna za ispunjavanje zakonskih obveza (npr. za postupanje u skladu s važećim računovodstvenim pravilima i za obvezno otkrivanje podatka pravosudnim tijelima), nužna za zakonom zaštićene interese tvrtke Vitastiq d.o.o. (npr. za reguliranje našeg odnosa s vama i za poboljšanje relevantnosti naše komunikacije, korisničkog iskustva i korisničke službe) i koja se temelji na pristanku naših korisnika (npr. da bismo s vama komunicirali o svojim proizvodima i uslugama i pružali vam marketinške informacije), koji se kasnije u svakom trenutku može povući tako da nam se obratite na način određen u odjeljku Kako nam se možete obratiti ove Izjave o zaštiti privatnosti bez utjecaja na zakonitost obrade koja se temelji na pristanku prije njegova povlačenja.

DIJELJENJE VAŠIH PODATAKA

Vaše podatke možemo otkriti interno, odnosno relevantnim timovima naše tvrtke, na primjer timu za korisničku službu, pravnom timu, timu za financije, prodajnom timu i, ako ste odabrali primanje marketinških poruka, marketinškom timu itd. Vaše podatke možemo otkriti i sljedećim subjektima, ali samo u mjeri potrebno za provedbu Usluga:

Povezana društva
Vaši podaci mogu se dijeliti između povezanih društava tvrtke Vitastiq u svrhe opisane u ovim Pravilima privatnosti. Pojam “povezano društvo” odnosi se na tvrtke povezane s tvrtkom Vitastiq d.o.o. zajedničkim vlasništvom ili upravljanjem.

Poslovni partneri
Vaše podatke možemo dijeliti i s pouzdanim poslovnim partnerima. Ti entiteti mogu koristiti anonimizirane podatke očitane sa Vitastiq uređaja u svrhu opisanu ovom Politikom.

Davatelji usluga
Vaše podatke možemo otkriti i pažljivo odabranim tvrtkama koje pružaju usluge za nas ili u naše ime, na primjer tvrtkama koje nam pomažu s popravcima, centrima za kontakt s korisnicima, tvrtkama za aktivnosti korisničke podrške, oglašavanje, provedbu anketa o zadovoljstvu korisnika, naplatu ili slanje e-pošte u naše ime. Ti entiteti ograničeni su ugovornim odredbama u svojoj mogućnosti upotrebe vaših podataka u svrhe koje nisu pružanje usluga za nas.

Druge strane
Kad je to propisano zakonom ili ako je neophodno za zaštitu naših Usluga, mogu se dogoditi slučajevi u kojima otkrivamo vaše podatke drugim stranama:

o Radi pridržavanja zakona ili radi postupanja u okviru obvezujućeg pravnog postupka (kao što je npr.nalog za premetačinu ili drugi sudski nalog).
o Da bismo potvrdili ili se pridržavali pravila koja reguliraju našu Uslugu.
o Radi zaštite prava, imovine ili sigurnosti tvrtke Vitastiq ili bilo kojeg našeg odgovarajućeg povezanog društva, poslovnog partnera ili klijenta.

a) drugim stranama u vezi s korporacijskim transakcijama.
Vaše podatke možemo otkriti trećoj strani kao dio spajanja ili prijenosa, akvizicije ili prodaje, ili u slučaju bankrota.
b) drugim stranama uz vaš pristanak ili po vašem naputku.

Osim otkrivanja opisanih u ovim Pravilima privatnosti, možemo podijeliti podatke o vama s trećim stranama kad date posebni pristanak za to ili zatražite takvo dijeljenje.

DRŽANJE PODATAKA NA SIGURNOM

Ozbiljno shvaćamo zaštitu vaših podataka te smo primijenili odgovarajuće fizičke i tehničke mjere da bismo zaštitili informacije koje prikupljamo u vezi s našim Uslugama. Napominjemo da poduzimamo sve razumne korake da zaštitimo vaše podatke vezane uz naša web-mjesta, internetski prijenos, računalni sustav ili bežične veze.

Vaša prava

Imate pravo zatražiti pojedinosti o podacima koje prikupljamo o vama te da ispravimo netočne podatke, poslati pritužbu na ograničenje obrade ili ga zatražiti, zatražiti pristup podacima, mogućnost brisanja ili prenosivost podataka. U skladu sa zakonima nekih zemalja možemo odbiti obraditi zahtjeve koji su nerazumno repetitivni, zahtijevaju neproporcionalan tehnički napor, ugrožavaju privatnost drugih, iznimno su nepraktični ili za koje pristup nije na drugi način propisan lokalnim zakonom.
Ako želite predati zahtjev za pristup svojim podacima, obratite nam se na gdpr@vitastiq.com.

Ako zahtijevate brisanje osobnih podataka, prihvaćate da nećete moći pristupiti našimPoslovnim Uslugama niti ih koristiti i da preostali osobni podaci mogu ostati u evidenciji i arhivima tvrtke Vitastiq određeno vrijeme, u skladu s mjerodavnim pravom, ali Vitastiq neće upotrebljavati te podatke u komercijalne svrhe. Shvaćate da bez obzira na to što ste poslali zahtjev za brisanje Vitastiq zadržava pravo da zadrži vaše osobne podatke ili njihove relevantne dijelove u skladu s odjeljkom „Zadržavanje podataka” u nastavku teksta i mjerodavnim pravom.
Vitastiq može obustaviti, ograničiti ili ukinuti pristup web-mjestu zbog kršenja uvjeta o upotrebi usluge Vitastiq radi zaštite prava, vlasništva ili sigurnosti tvrtke Vitastiq ili bilo koje od naših podružnica, poslovnih partnera, zaposlenika ili klijenata.

ZADRŽAVANJE PODATAKA

Vaše osobne podatke nećemo čuvati duže nego što je potrebno u svrhu za koju su prikupljeni. To znači da će se podaci uništiti ili izbrisati iz naših sustava kada nam više ne budu potrebni.
Poduzet ćemo odgovarajuće korake da bismo osigurali da se podaci o vama koje obrađujemo i zadržavamo temelje na sljedećoj logici:

1. barem dok se podaci upotrebljavaju da bismo vam pružili uslugu
2. kako je propisano zakonom, ugovorom ili u skladu s našim zakonskim obavezama ili
3. samo onoliko dugo koliko je neophodno u svrhu radi koje se obrađuju ili su prikupljeni, ili dulje ako je to potrebno na temelju bilo kojeg ugovora, propisano mjerodavnim zakonom ili u statističke svrhe, uz primjenu odgovarajućih zaštitnih mjera.

KOLAČIĆI, PRATILICE I SLIČNE TEHNOLOGIJE

Mi, kao i određene treće strane koje pružaju sadržaj, oglašavanje ili druge funkcije u našim Uslugama, možemo koristiti kolačiće, pratilice i druge tehnologije u određenim područjima naših Usluga, kako je detaljno objašnjeno u nastavku teksta.

Kolačići

Kolačići su male datoteke koje pohranjuju podatke na vaše računalo, mobilni telefon ili drugi uređaj. Omogućuju entitetu koji se postavio kolačić na vaš uređaj da vas prepozna na različitim web-mjestima, uslugama, uređajima i/ili sesijama pregledavanja. Kolačići imaju mnoge korisne svrhe. Na primjer:

• Kolačići mogu zapamtiti vaše vjerodajnice za prijavu da ne biste morali unositi te vjerodajnice svaki put kad se prijavljujete u uslugu.
• Kolačići pomažu nama i trećim stranama da shvatimo koji su dijelovi naših Usluga najpopularniji jer nam pokazuju kojim stranicama i značajkama posjetitelji pristupaju te koliko vremena provode na stranicama. Proučavanjem te vrste podataka možemo bolje prilagoditi Usluge i pružiti vam bolje korisničko iskustvo.
• Kolačići nama i trećim stranama pomažu shvatiti koje ste oglase vidjeli
• Kolačići nama i trećim stranama pomažu da vam pružimo relevantan sadržaj i oglašavanje prikupljajući podatke o vašem korištenju naših Usluga i drugih web-mjesta i aplikacija.
• Kad za pristup Uslugama koristite web-preglednik, možete konfigurirati preglednik da prihvaća ili odbija kolačiće po vašim željenim postavkama. Svaki je preglednik različit, stoga proučite izbornik “Pomoć” preglednika kojeg koristite da biste saznali kako promijeniti preferencije kolačića. Operativni sustav vašeg uređaja može sadržavati dodatne kontrole za kolačiće.

Međutim, napominjemo da su neke Usluge osmišljene tako da rade pomoću kolačića i da onemogućivanje kolačića može utjecati na vašu mogućnost korištenja tih Usluga ili određenih dijelova tih Usluga.

Na našem web-mjestu upotrebljavamo sljedeće vrste kolačića:

Nužni kolačići
Omogućavaju ispravan rad web-mjesta, uključujući i naručivanje proizvoda.

Kolačići izvedbe:
Omogućuju nam da analiziramo izvedbu i dizajn web-mjesta te da pronađemo pogreške. Na primjer, ta vrsta kolačića omogućuje nam da prepoznamo da ste već posjetili naše web-mjesto i pokazuje nam koji su odjeljci našeg web-mjesta najpopularniji jer možemo saznati kojim su stranicama posjetitelji najčešće pristupali i koliko su vremena proveli na njima. Da bismo to ostvarili, bez ograničenja upotrebljavamo Google Analytics, Adobe i slične kolačiće za analizu.

Na primjer, podaci koje kolačić generira o upotrebi web-mjesta obično će se pohraniti na Google poslužitelju u SAD-u. No ako se nalazite u EU-u ili Europskom gospodarskom području, Google će unaprijed skratiti vašu IP adresu. Samo u iznimnom slučajevima vaša će se potpuna adresa prenijeti na Google poslužitelj u SAD-u i ondje skratiti. U naše ime Google će upotrijebiti te podatke za sastavljanje izvješća o aktivnosti na web-mjestu i pružanje drugih usluga povezanih s aktivnošću na web-mjestu i upotrebi interneta. IP adresa koja je prenesena s vašeg preglednika u okviru usluge Google Analytics neće se povezivati s drugim podacima u vlasništvu tvrtke Google. Možete spriječiti da se podaci o upotrebi weba (uključujući IP adresu) koju kolačić generira prenose na Google i obrađuju ondje ako preuzmete i instalirate ovaj dodatak za preglednik(http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en).

Za više informacija o drugim davateljima usluga obratite nam se na gdpr@vitastiq.com.

Funkcionalni kolačići
Omogućuju nam da pružimo bolje korisničko iskustvo. Na primjer, ova vrsta kolačića osigurava da podaci prikazani tijekom vašeg sljedećeg posjeta našem web-mjestu budu u skladu s vašim korisničkim postavkama ili Vitastiq računom s kojeg se povezujete s našim web-mjestom ili činjenicom da ste naše web-mjesto posjetili putem veze koju vam je e-poštom u naše ime poslao Vitastiq.

Oglašivački kolačići
omogućuju nama i našim pažljivo odabranim partnerima da vam isporučimo oglase ili vam se izravno obratimo ako ste izričito pristali na takvu komunikaciju u vezi s vašim interesima, da bismo primjerice prikupili podatke o proizvodima koje ste pregledali ili naručili na našem web-mjestu. Na primjer, bez ograničenja upotrebljavamo Google oznake za remarketing da bismo našim maloprodajnim partnerima omogućili da oglašavaju proizvode koje ste pregledavali na našem web-mjestu. Za dodatne informacije o tome kako funkcioniraju Google oznake za remarketing kliknite ovdje: – http://www.google.co.uk/think/products/newremarketing-tag.html.
Naše web-mjesto može prikazivati i sadržaj s web-mjesta ili usluge treće strane. To može dovesti do spremanja kolačića trećih strana na vaš tvrdi disk ili preglednik. Ne upravljamo pohranom tih kolačića te biste više informacija trebali potražiti u pravilima o privatnosti relevantne treće strane.

Druga lokalna pohrana

Mi, zajedno s određenim trećim stranama, možemo koristiti druge vrste tehnologija lokalne pohrane, kao što su lokalni dijeljeni objekti (nazivaju se i “Flash kolačićima”) i HTML5 lokalna pohrana, u vezi s našim Uslugama. Te su tehnologije slične gore objašnjenim kolačićima na način da su pohranjuju na vaš uređaj i da se mogu koristiti za pohranu određenih podataka o vašim aktivnostima i preferencijama. Međutim, te tehnologije mogu iskoristiti različite dijelove vašeg uređaja u odnosu na standardne kolačiće, stoga ih možda nećete moći kontrolirati pomoću standardnih alata i postavki preglednika. Informacije o onemogućivanju ili brisanju podataka koji se nalaze u Flash kolačićima potražite ovdje: „http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html”.

Pratilice i/ili pikseli

Mi, zajedno s određenim trećim stranama, također možemo koristiti tehnologije koje se nazivaju pratilicama ili pikselima, a koji prenose podatke s vašeg uređaja na poslužitelj. Pratilice i pikseli mogu se ugraditi u mrežni sadržaj, videozapise i e-poštu te mogu omogućiti poslužitelju da čita određene vrste podataka s vašeg uređaja, zna kad ste pregledali određeni sadržaj ili određenu poruku e-pošte, utvrdi vrijeme i datum kada ste pregledali pratilicu i piksel te IP adresu vašeg uređaja. Mi i određene treće strane koristimo pratilice i piksele u razne svrhe, uključujući da bismo analizirali korištenje svojih Usluga i (u kombinaciji s kolačićima) kako bismo pružili sadržaj i oglase koji su relevantniji za vas.
Kada pristupate našim Uslugama i koristite ih, osim za web-mjesto koje omogućuje davatelj usluge treće strane, od vas će se zatražiti da nam date svoj izričiti pristanak na spremanje kolačića (uključuje druge tehnologije lokalne pohrane, pratilice, piksele i druge podatke na vašim uređajima). Od vas će se zatražiti da date zaseban pristanak nama i prethodno navedenim trećim stranama da pristupamo tim kolačićima (što uključuje tehnologije lokalne pohrane, piksele pratilice i podatke). Vaše korisničko iskustvo našeg web-mjesta/Usluga može biti narušeno ako ne prihvaćate kolačiće. Poslat ćemo vam dodatne informacije kada zatražimo pristanak.

Kontakt

Ako imate posebna pitanja, obratite nam se (Voditelj obrade podataka za EU) na: gdpr@vitastiq.com

Ako želite primijeniti svoje pravo na pristupanje, ispravljanje, brisanje, pritužbu, ograničavanje obrade ili prenosivost obratite nam se na gdpr@vitastiq.com

Ako smatrate da naša obrada vaših osobnih podataka nije u skladu s mjerodavnim pravom, možete podnijeti pritužbu na gdpr@vitastiq.com.

Također, osim obraćanja nama, ako smatrate da su povrijeđena vaša prava možete se obratiti nadležnom tijelu na području Republike Hrvatske – Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

.

Kakav inovativan projekt! Možete pratiti vaše vitaminske trendove bilogdje, bilokad s Vitastiqom!

Blanka Vlašić Svjetska prvakinja u skoku u vis